Kereső

A szakdolgozat tartalmi és formai követelményeit a tanszék határozza meg. Feltöltés/beadás előtt kérünk mindenkit, hogy tájékozódjon a rá vonatkozó előírásokról, egyeztessen témavezetőjével.

A szakdolgozat címlapjának mintáját lásd a mellékletben.

Régi rendszerű, egyetemi szintű képzés: A szakdolgozat terjedelme: 35-60 oldal, egy oldal kb. 26 sor, 1,5-ös sorközzel 12-es betűméret.

BA szakok szakdolgozati követelményei: A képzés munkanyelvén legalább 20, de legfeljebb 35 oldal terjedelemben, 12-es betűméretben, 1,5-es sorközzel megírt önálló munka, melyben a tartalom és irodalomjegyzék a 20-35 oldal terjedelmen felül értendő.

Margók mérete:
Felső: 2,5 cm
Bal: 3 cm                                                                                                                  
Jobb: 2 cm

Záróvizsgára a Moduloban kell jelentkezni  (a határidő: 2017. március 01 – március 31. (péntek))

A szakdolgozatot  (PDF formátumban) 2017. április 18 – május 2. 15:00 óráig kell feltölteni a Modulo-ba.

A szakdolgozat 2 fűzött példányát és a CD-re másolt elektronikus változatát tanszékünkön kell leadni legkésőbb 2017. május 2. 15.00-ig, úgy hogy a szakdolgozatot és az esetleges mellékleteket már feltöltötte a Modulo-ba. Az a hallgató, aki ismételt záróvizsgát tesz, újból be kell jelentkeznie záróvizsgára és a szakdolgozatát is fel kell töltenie, illetve a plágium nyilatkozatot újból le kell adnia.

A határidő meghosszabbítására nincs mód!

A hallgató köteles az aláírt szakdolgozati nyilatkozatát (plágium-nyilatkozat) a megadott formátumban leadni a Tanulmányi Osztályon szintén május 2-ig, melyben fegyelmi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a szakdolgozat saját munkája. Ha ennek ellenkezője bizonyosodik be, a hallgató szakdolgozat elégtelenre értékelendő, s ellene fegyelmi eljárás kezdeményezhető. A nyilatkozat mintáját lásd a mellékletben.

A határidő után szakdolgozat már nem fogadható be, annak leadása már csak a 2018 januári záróvizsgára lehetséges az akkori beadási határidőben.

A záróvizsga 2017. június 06 – június 16. között lesz.

A szakdolgozat-leadással és a záróvizsga-beosztással kapcsolatos információk:

Tanulmányi Osztály (Dr. Kothencz Mihály osztályvezető, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)  

http://www.arts.u-szeged.hu/oktatas/tajekoztatok/zarovizsga-2017-junius